Felix Stroe: Mangalia are nevoie de un primar de talia lui Zanfir Iorguș

832

Articole de la același autor

În cadrul unei confeințe de presă, Neculai Tănase a declarat: "Scopul acestei conferințe de presă este de a vă face cunoscută decizia pe care eu și colegii mei am luat-o. În urma unui sondaj socioloic am ajuns la concluzia că cele mai mari șanse la câștigarea primăriei Mangalia, le are domnul Zanfir Iorguș. Îi urăm mult succes!"


Aurelian Pavelescu: "Avem șanse foarte mari de a lua primăria aici la Mangalia. Avem o echipă care nu este doar aici la Mangalia, ci în toată țara. Îi mulțumesc domnului Iorguș că s-a implicat. Este nevoie să fim uniți și să câștigăm Primăria Mangalia."


Leonard Tănase: "Am pornit proiectul de la Mangalia împreună cu gândul să îl continuăm și să îl câștigăm. Rezultatele sondajului ne-au arătat că domnul Iorguș are cele mai mari șanse. În echipă îl susținem, în echipă câștigăm!"


Felix Stroe: "Îl salut cu respect pe domnul președinte Aurelian Pavelescu. Vă mulțumim celor din mass media pentru că sunteți lângă noi. îl salut cu respect pe candidatul nostru la primăria municipiului Mangalia, domnul Zanfir Iorguș. Domnul Iorguș nu mai are nevoie de nicio prezentare. Ne aducem aminte cu câtă plăcere venea toată lumea din țară la Mangalia pe vremea cand edil era domnul Iorguș. Zanfir Iorguș este sprijinit de o alianță. Ne-am sfătuit și am luat această hotărâre. Eu îmi exprim convingerea că Mangalia are nevoie de un primar de talia lui Zanfir Iorguș. Nu ne vom jigni adversarii. Sunt mândru că fac parte dintr-o alianță alături de PNTCD și de ALDE. Am convingerea că peste nici două luni de zile la Mangalia lucrurile se vor reașeza."


Nicolae Moroianu: "Vă multumesc tuturor pentru susținerea de care am avut parte. Am format o echipă care va reuși să readucă Mangalia acolo unde a fost. Trebuie să ne amintim cum arăta Mangalia pe vremea cand domnul Iorguș era primar. Peste 60 la sută din populația Mangaliei este la limita supraviețuirii. Mangalia este în falimemt din cauza actualei conduceri. Au reușit să ne aducă pe locul doi în țară la datorii. Vom avea foarte multe de facut. Vom redresa turismul și îl vom repune ca și motor economic al orașului. Vom înfrumuseța acest oraș. Avem proiecte foarte bune."


Zanfir Iorguș: "Înainte de a începe conferința o mare parte dintre dumneavoastră ați simțit sentimentul de bucurie că ne-am revăzut. Sperăm că nu ne vom mai vedea decât într-o relație de amicitie. Am plecat cu un diagnostic pe care l-am pus noi, după ce am făcut o analiză a Mangaliei și ne-am dat seama că Mangalia este în moarte clinică. Orașul acesta trebuie dus la reanimare. Mangalia nu are o perspectivă de a-și reveni decât dacă se intervine cu o echipă de profesioniști. Cetățenii Mangaliei știu că împreună cu ei am făcut lucruri deosebite. Aici se întamplau evenimente în premieră națională.


Nu voi insista pe atacuri la persoană. Este momentul în care toți trebuie să punem umărul și să redresăm Mangalia. M-am consultat cu echipa și am constatat ca este nevoie urgentă de un program care să vină rapid pentru redresarea orașului. Programul nostru se bazează pe trei piloni. Primul este cel de redresare a economiei locale. În Mangalia, societățile comerciale nu mai aparțin de orașul nostru. Vom veni cu un program de dezvoltare pentru turismul estival, balnear și cultural. Impozitele și taxele locale să scadă rapid. Pe timpul mandatelor mele, toate societăițle aparțineau de Mangalia. Vom înființa la nivelul municipiului Mangalia un club NATO urban. Militarii au nevoie de servicii, de tratament, recupere sau distracție. Turism fără divertisment și recreere nu se poate. Avem un oraș cenusiu. 


Al doilea pilon care necesită intervenție este respectul pentru cetățeni. Trebuie să avem grijă de copiii noștri și de tinerii noștri. Grădinițe și creșe în Mangalia nu s-au mai construit de când am fost eu primar. Pe vremea cand eram primar aici s-au construit peste 2.000 se locuinte pentru tineri. Va trebui construită o clădire nouă pentru școala nr.5. Construirea unei grșdinițe în cartierul Dobrogea 2. Construirea unui Palat al Copiilor. Tot sportul este mort în Mangalia. Nu poți să dezvolți un domeniu serios, dacă nu ești consecvent. Trebuie să avem respect față de cetățeni. Primul lucru pe care vreau să îl facem este despăgubirea tuturor celor care le-au fost demolate garajele în mod abuziv. Birocrația din primărie trebuie să dispara imediat. Toate actele nu trebuie să se elibereze mai târziu de 5 zile de la data depunerii. Oamenii de artă și de cultură din Mangalia au rîmas abandonați.


Trebuie să avem grijă de batrânii și pensionarii noștri. Trebuie să venim cu programe concrete pentru ei cât mai repede. Vom acorda fiecarui pensionar un voucher de 500 de euro pe an prin care pensionarul respectiv să poată să își plătească analize, medicamente, lucrări dentare și așa mai departe. Voi ține foarte mult la reinființarea sfatului intelepților. Cine a stabilit ca pescarusul din centrul sensului giratoriu să dispară și să construiască niște coloane care nu au nicio treabă cu orașul nostru? Trebuie să dezvoltăm imediat spitalul din muncipiul Mangalia."




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6883 secunde