X
X
Mai multe ştiri online:

Felix Stroe, candidat PSD pentru șefia Consiliului Județean Constanța

Ştire online publicată Sâmbătă, 15 August 2020. Autor: Carmen MOCANU
Cu doar câteva zile înainte de a se finaliza perioada pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie, PSD Constanța a decis să-și schimbe candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Concret, actualul președinte al CJC, Horia Țuțuianu, care își afișase deja panouri prin Constanța prin care își anunța o nouă candidatură, a fost înlocuit după ce a ieșit din grațiile liderilor social-democrați.

Mai mult, locul său a fost luat chiar de Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, care a fost votat în unanimitate de cei prezenți pentru a candida la șefia CJC.

"Biroul Permanent Județean al Organizației PSD Constanța s-a întrunit vineri 14 august a.c., în prezența majorității covârșitoare a primarilor partidului din județul Constanța. La propunerea Biroului, în unanimitate de voturi, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța a fost desemnat dl. Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța", a transmis, la închiderea ediției, Biroul de Presă al Organizației Județene a PSD Constanța.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31451 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3886 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1454 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1255 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4008 secunde