Decebal Făgădău, despre noile restricții propuse. "Este o măsură aberantă, care pune cruce turismului românesc!"

501
Decebal Făgădău, despre noile restricții propuse.

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, consideră măsurile propuse de Comitetul Național pentru Situații de Urgență vor face mult rău turismului de pe litoralul românesc. Acesta susține că, deși Guvernul are obligația de a distribui măști gratuite, nu a făcut-o și că turiștii nu pot fi onligați să ne poarte chiar și pe plajă.


"Probabil ca urmează ca domnul premier să ne spună cu subiect și predicat: dacă vreți în concediu, nu mai mergeți în România, pentru că e rău - mergeți în Grecia, mergeți în Bulgaria. Îmi este greu să înțeleg ce vor să facă guvernanții. L-am ascultat pe premier și înțeleg așa: guvernul nu are nicio obligație iar nouă, autorităților locale și cetățenilor, ne revin toate obligațiile. Există o lege care obligă guvernul să distribuie măști gratuit persoanelor care au venit până în o mie de lei. Nu au venit aceste măști!


Mi se pare aberant! Dacă încă avem instituții care nu respectă regula purtării măștii în spații închise, cum poți să-i obligi pe niște oameni care au venit în vacanță, la relaxare, să respecte niște reguli care se schimbă de la o zi la alta?", a declarat primarul Constanței.


Decebal Făgădău consideră că Guvernul nu doar că nu susține turismul românesc și chiar promovează turismul din alte țări învecinate. "Eu cred că ar fi mult mai simplu ca guvernul să spună clar: domnule, hai să închidem turismul, hai să distrugem afacerile acestea. Tot timpul sunt amenințări, sunt reguli noi. Probabil ca urmează ca domnul premier să ne spună cu subiect și predicat: dacă vreți în concediu, nu mai mergeți în România, pentru că e rău - mergeți în Grecia, mergeți în Bulgaria. Asta mai rămâne să ne spună, cât de slabi suntem noi și cât de puternici sunt ceilalți. Este o măsură aberantă care pune cruce turismului românesc!", a mai spus edilul de la Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8372 secunde