X
X
Mai multe ştiri online:

Clădire demolată din dispoziția primarului Decebal Făgădău. Care este motivul

Ştire online publicată Marţi, 04 August 2020. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat (RAEDPP) Constanța a luat decizia de a demola o clădire abandonată și insalubră din zona pieței agroalimentare din cartierul KM 4-5. Lucrările au început în cursul zilei de ieri, 3 august și vor fi finalizate în câteva zile.

Demolarea acesteia este realizată din dispoziția primarului municipiului Constanța, Decebal Făgădău. Imobilul la care facem referire a fost ridicat abuziv pe domeniul privat al municipiului Constanța, motiv pentru care va fi pus la pământ, iar zona va fi curățată și igienizată, susțin reprezentanții Primăriei.

"Pentru această construcție, cu regim de înălțime P+1 E, nu a fost emisă nicio autorizație de construire, iar proprietarul clădirii nu a fost identificat. Ca urmare, Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public și Privat Constanța a solicitat sprijinul Direcției Generale Poliția Locală Constanța pentru desființarea acestei clădiri și aducerea terenului la starea inițială, întrucât aceasta a devenit un focar de infecție în zonă. Procedura de demolare a parcurs toate etapele legale, astfel încât, astăzi a început desființarea imobilului, spre bucuria locuitorilor din zonă", au precizat aceștia. Primăria Municipiului Constanța va aplica aceleași măsuri și la alte clădiri construite ilegal și care strică aspectul estetic și urbanistic al orașului.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16556 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2528 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1523 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1489 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1270 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.359 secunde