"Cine nu trece testul europarlamentarelor poate va privi viitoarele alegeri la televizor"

102

Articole de la același autor

Viceprim-ministrul Gabriel Oprea, ministru al Afacerilor Interne, le-a spus vineri prefecților că alegerile europarlamentare din 25 mai reprezintă un test, iar cine nu-l trece este posibil să nu mai ocupe funcția deținută la viitoarele alegeri. 


"Nu vă ascund că acesta este un test și pentru viitoarele alegeri. Cine nu trece testul europarlamentarelor, nu știu cum să mă exprim mai plastic, poate va privi viitoarele alegeri la televizor", a avertizat Gabriel Oprea. 


El le-a solicitat prefecților, în videoconferința organizat la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), să îl informeze dacă mai este vreo problemă în vreun județ, pentru a fi remediată "de urgență". 


"Vreau să vă spun, cu subiect și predicat, că în următoarea lună nu există concediu, nu există zile libere sau weekend. Vom fi la datorie 24 de ore din 24, 7 zile din 7 și știți foarte bine că nu spun vorbe mari și nici nu glumesc. Nici eu nu voi avea zile libere, deci nu ezitați să solicitați sprijin dacă aveți nevoie", a mai spus Oprea. 


El a transmis un mesaj către toți angajații MAI, anume de a respecta legea întocmai, indiferent de actorii electorali. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2039 secunde