X
X
Mai multe ştiri online:

Cinci deputați au părăsit ALDE. "RE:START România a devenit partid parlamentar"

Ştire online publicată Miercuri, 26 Februarie 2020. Autor: Carmen MOCANU
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, devine din ce în ce mai singur, după ce, ieri, cinci parlamentari au anunțat că părăsesc formațiunea politică condusă de acesta. 


Mai exact, patru deputați au depus oficial cererile de afiliere la grupul parlamentar PNL. Este vorba despre Florică Calotă, Toma Florin Petcu, Marius Gheorghe Surgent și Ion Tabugan. Totodată, deputatul Andrei Gerea, care a coordonat, o perioadă, și filiala ALDE Constanța, a anunțat că s-a alăturat Partidului RE:START România. 


"Alături de Ramona Ioana Bruynseels, de mulți alți liberali mai vechi sau mai noi, alături de oameni de afaceri, oameni cu prestanță din mediul academic și din societatea civilă, am pus bazele Partidului RE:START România. Este un proiect politic în care oameni tineri își pot găsi locul alături de cei cu experiență pentru un aport consistent în viața publică", a scris Andrei Gerea, pe pagina sa de socializare. 


În opinia sa, este o nevoie acută de schimbare în politica românească. 
"Știu că au fost unii care mă vedeau într-un partid mare, negociindu-mi un post de parlamentar la viitoarele alegeri. Eu cred însă că în politica românească este o nevoie acută de schimbare și numai printr-un proiect ca RE:START pot să contribui la acest lucru. Intru în acest proiect tot așa cum în anii 90 am intrat în politică fără să caut vreun beneficiu, crezând că pot contribui la schimbarea în bine a societății românești. La fel acum, după 30 de ani, prin proiectul RE:START, sunt ferm convins că pot atrage atenția asupra nevoii stringente de schimbare a politicii românești, care în ultima perioadă nu a produs altceva decât populism, demagogie și scandal. Este vremea să începem să mai și construim solid, să ne stabilim și să atingem obiective de țară concrete", a mai scris Gerea. 


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.4709 secunde