X
X
Mai multe ştiri online:

Anunț important de la administrația locală referitor la pachetele cu produse de la UE

Ştire online publicată Miercuri, 05 August 2020. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Reprezentanții Primăriei Constanța au anunțat că, vineri, 7 august, este ultima zi în care beneficiarii venitului minim garantat și ai alocației pentru susținerea familiei mai au timp să își ridice pachetele cu alimente și produse de igienă acordate în baza Programului operațional Ajutorarea persoanelor defavorizate - POAD 2019/2021.

După data de 10 august, vor beneficia de aceste produse persoanele aflate temporar în situații critice de viață, respectiv victime ale calamităților, persoane dependente (definite conform Ordonanței de urgență nr. 84/2020 pentru stabilirea unor măsuri necesare în vederea implementării Programului Operațional Ajutorarea persoanelor defavorizate - POAD) și în alte situații asemănătoare stabilite prin anchetele sociale și care se află în situații deosebite de vulnerabilitate, precum și persoanele care locuiesc în așezările informale. De luni, se vor întocmi liste suplimentare în funcție de cutiile rămase.

Produsele se distribuie la Clubul pentru pensionari situat pe strada Duiliu Zamfirescu nr. 4. Pachetele se ridică personal de către destinatarii finali pe baza actului de identitate.

Un pachet cu produse de igienă cântărește cinci kg, împreună cu ambalajul, și conține cinci periuțe de dinți, patru tuburi cu pasta de dinți, săpun lichid, șampon pentru copii, șampon pentru adulți și două pungi de detergent pentru rufe. Un pachet cu produse alimentare cântărește 28,4 kg și conține cinci pungi de câte un kilogram cu făină albă de grâu, patru pungi de câte un kilogram de mălai, două pungi de paste făinoase, patru sticle cu ulei, două pungi de câte un kilogram de zahăr, patru pungi de câte un kilogram cu orez, cinci cutii de conserve de carne de vită, trei cutii de conserve cu carne de porc, cinci cutii de pateu de ficat de porc și două cutii de compot de fructe.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31449 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3885 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1454 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1255 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4936 secunde