X
X

Anton Traian Antoniadis candidează la Primăria Constanța

Ştire online publicată Vineri, 31 Iulie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Președintele Uniunii Elene din România, deputatul Dragoș Gabriel Zisopol, a fost, ieri, prezent la Constanța unde a participat la lansarea candidaturii pentru funcția de primar a lui Anton Traian Antoniadis, președintele comunității elene "Elpis".

"Sunt astăzi alături de președintele comunității elene din Constanța. Ne cunoaștem de foarte mult timp. Domnia sa are o responsabilitate majoră. Elenii au în spate o istorie bogată. Domnule Antoniadis, trebuie să fiți o lumânare care să ardă pentru cetățenii noștri. Aveți alături de dumneavoastră echipa uniunii elene din România. Lista candidaților noștri de la Constanța a fost votată în unanimitate. Vă onorează votul filialelor noastre. Îi înmânez prietenului meu, Anton Antoniadis o icoană", a declarat Dragoș Gabriel Zisopol.

"Este o clipă pe care toți constănțenii o așteptau. Mă cunoașteți cât de cât. Știți că am făcut foarte multe greșeli, dar am învățat din ele. Credința în noi și în Dumnezeu este mai presus de orice. Am intrat în această bătălie pentru că noi credem că avem ceva de spus în Constanța. Alături de noi au venit și vin oameni pentru că au înțeles că alegerile locale sunt pentru gospodarul orașului. Vrem să putem aduce acel simbol al ramurii de măslin. Asta înseamnă pace și minte. Să nu mai fie ceartă. Sper să fiu acel medic ce va vindeca Constanța de neajunsuri. Veți vedea pe ce drum vom merge", a spus Anton Traian Antoniadis.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16554 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2527 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1522 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1269 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3893 secunde