Alianța USR-PLUS începe strângerea de semnături online pentru susținerea candidaților la alegerile locale

141
Alianța USR-PLUS începe strângerea de semnături online pentru susținerea candidaților la alegerile locale - votscaled-1596543033.jpg
Alianța USR-PLUS anunță că începe strângerea de semnături online pentru susținerea candidaților la alegerile locale din 27 septembrie, printr-un mecanism aprobat de Autoritatea Electorală Permanentă, potrivit Agerpres.


Conform unui comunicat transmis marți, decizia de a apela și la această metodă de strângere de semnături de susținere a fost luată în contextul în care numărul de cazuri de COVID-19 este în creștere în România.


"Alianța USR PLUS este prima formațiune politică din România care folosește această metodă, încă un mod clar de a demonstra că dorește modernizarea și debirocratizarea statului român. Pe lângă confortul și rapiditatea în a semna pentru a susține candidații USR PLUS la alegerile locale, acum, acest simplu gest - foarte important însă pentru partide - poate fi făcut și în deplină siguranță din punct de vedere sanitar, fără hârtii, fără contact cu alte persoane și fără bătaie de cap", precizează sursa citată.


Procedura de semnare online se desfășoară pe site-ul usrplus.ro, nefiind nevoie de descărcarea vreunui formular.


"Procedura de semnare online este foarte simplă: simpatizanții USR PLUS intră pe usrplus.ro, apasă pe butonul SEMNEAZĂ ONLINE, selectează localitatea în care au domiciliul și urmează pașii de pe site", informează Alianța USR PLUS.


Totodată, membrii și simpatizanții voluntari ai Alianței USR PLUS vor continua să strângă semnăturile de susținere și în stradă: la cort, în parcuri, în piețe, în stațiile de autobuz și la gurile de metrou.


"Au mai rămas 14 zile până la înscrierea candidaților și fiecare semnătură contează enorm. Semnătură cu semnătură, schimbăm România", au transmis reprezentanții Alianței USR PLUS.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9206 secunde