X
X
Mai multe ştiri online:

Alegeri locale. Cine nu poate face parte din birourile electorale

Ştire online publicată Luni, 10 August 2020. Autor: Carmen MOCANU
Candidatul, soțul, soția, rudele sau afinii până la gradul al doilea inclusiv nu pot fi membri ai Biroului Electoral Central, indiferent unde a rămas definitivă respectiva candidatură, potrivit unei hotărâri a BEC.

Candidatul, soțul, soția, rudele sau afinii până la gradul al doilea inclusiv nu pot fi membri ai birourilor electorale de circumscripție județeană în cazul în care candidatura a fost depusă pentru funcția de președinte al consiliului județean ori consilier județean sau orice funcție de primar ori consilier local dintr-o unitate administrativ-teritorială din respectivul județ, mai prevede hotărârea publicată pe pagina de internet a BEC.

De asemenea, candidatul, soțul, soția, rudele sau afinii până la gradul al doilea inclusiv nu pot fi membri ai biroului electoral de circumscripție al municipiului București în cazul în care candidatura a fost depusă pentru primarul general, primar de sector, consilier în Consiliul General al Municipiului București sau consilier local la unul dintre sectoare.

Candidatul, soțul, soția, rudele sau afinii până la gradul al doilea inclusiv nu pot fi membri ai biroului electoral de circumscripție municipală, de sector, orășenească sau comunală din unitatea administrativ-teritorială unde s-a depus candidatura la funcția de primar sau consilier local.

Aceștia nu pot fi membri ai birourilor electorale ale secțiilor de votare din circumscripția electorală unde s-a depus candidatura, mai arată decizia BEC. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31451 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3889 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1457 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1255 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4142 secunde