X
X
Mai multe ştiri online:

Administrația locală asfaltează bulevardul Tomis

Ştire online publicată Marţi, 04 August 2020. Autor: Mirabela ȘERBĂNESCU
Reprezentanții administrației publice locale au anunțat că, în scurt timp, bulevardul Tomis va avea o nouă față. La acest moment, Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă procesul de modernizare a acestei zone. Aseară, s-a turnat stratul de suport pe carosabilul decopertat în cursul săptămânii trecute. În prezent, zona carosabilă a fost, deja, îmbrăcată în asfalt la intersecția cu strada Poporului și în zona de acces către Spitalul Județean Constanța.

Pentru buna desfășurare a lucrărilor, traficul rutier va fi restricționat alternativ, pe câte un sens de mers, între orele 19.30- 5.00.

De precizat că lucrările de asfaltare vor continua toată săptămâna, cu aceleași restricții de trafic. După ce se va turna primul strat (binder), carosabilul va fi îmbrăcat în asfalt de tip MASF, specific drumurilor cu trafic rutier intens. Alte intervenții asupra carosabilului au avut loc și pe bulevardul Mamaia, unde utilajele de frezare au acționat la intersecția cu bulevardul Tomis și la intersecția cu strada Mircea cel Bătrân.

Reamintim că proiectul de reabilitare a bulevardului Tomis implică o reconfigurare a spațiului urban, prin modificarea trotuarelor și placarea acestora cu pavele moderne, amenajarea unei piste de biciclete și zone cu mult spațiu verde. Reprezentanții Primăriei Constanța spun că reamenajarea părții carosabile presupune benzi unice pentru mijloacele de transport în comun și două benzi de circulație cu sens unic cu direcția de mers către Piața Ovidiu. Ulterior, vor fi impuse și restricțiile de circulație definitive pentru sensurile de mers.Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 16554 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2527 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Social
Marti, 15 septembrie Foto : Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat 1522 vizite, 0 comentarii Fostul primar Marian Iordache a trecut în eternitate! Cum putea fi salvat
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1488 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1270 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3639 secunde