Vedetele PROTV, obligate să-și anunțe șefii despre viața intimă

535
Vedetele PROTV, obligate să-și anunțe șefii despre viața intimă - peterimre-1350284972.jpg
Cel puțin așa susține nașul Nicoletei Luciu, Peter Imre, directorul de la Adevărul Holding, despre vechiul său prieten, Adrian Sârbu, despre care spune că este "un dictator" și un "Big Brother mioritic".

 

Într-o discuție televizată despre scandalul din familia Nicoletei Luciu, Peter Imre lasă se se înțeleagă că pentru vedetă există viață și după MediaPro și susține că familia ei e victima luptei pentru audiență. Dacă pentru postul Acasă Imre a reușit să mai calmeze spiritele și a anunțat că finii săi nu divorțează, directorul de la Adevărul Holding îl atacă pe față pe Sârbu. Invitat ieri la Realitatea TV, Imre a susținut că în urma contractelor semnate cu trustul, vedetele sunt obligate să-și anunțe șefii ce se întâmplă în viața intimă, relatează evz.ro

"Oamenii aceia nu fac nimic fără să fie controlați de Big Brother-ul mioritic, Adrian Sârbu. Vedetele trustului Pro îi anunță în primul rând pe șefii lor dacă sunt gravide și mai apoi pe soți. Mă întreb ce se va întâmpla când Sârbu va dori și mai mult profit", a spus Imre. Acesta a lăsat să se înțeleagă și că Nicoleta Luciu ar putea să părăsească trustul, zicând că "a fost o viață și înaintea trustului MediaPro, va fi și după".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5206 secunde