Unde lucrează Iulia Albu, după ce nu mai face parte din juriul de la "Bravo, ai stil"

966
Unde lucrează Iulia Albu, după ce nu mai face parte din juriul de la
Mulți au rămas surprinși, după ce a fost anunțată începerea noului sezon 'Bravo, ai stil', iar din juriu lipsea chiar Iulia Albu. Nimeni nu a știut că aceasta nu va mai face parte din echipa acestei emisiuni. Chiar dacă a încetat colaborarea cu Kanal D, Iulia Albu este implicată acum într-un alt proiect TV. Vedeta lucrează acum la ProTV, unde are o rubrică specială în emisiunea lui Cătălin Măruță, scrie viva.ro


'Iulia Albu și-a încetat colaborarea cu postul Kanal D din motive personale. Ea a refuzat să semneze un nou contract cu patronii turci. Iulia este la fel de dedicată ca și până acum profesiei sale, doar că va face ce a făcut până acum la un alt post tv, iar rubrica de la Pro TV este ceea ce își dorea', au declarat surse din Pro TV pentru Click!

'Pressing la dressing' este numele rubricii pe care Iulia Albu o are la ProTV. Vedeta comentează ținutele pe care vedetele aleg să le poarte la evenimente mondene, ba mai mult, merge și în dressingul lor. "Nu sunt o împătimită a fotbalului, însă atunci când tragi la poartă, este bine să știi ce și cum se poartă. Exact asta se va întâmpla în noul meu proiect pentru PRO TV-dedicat emisiunii La Măruță, "Pressing la dressing" cu Iulia Albu. O poliție a modei altfel, cu personalități, celebrități și dive aspirante în al căror dressing voi intra personal și a căror garderobă o vom curăța și updata împreună.", a declarat Iulia Albu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0436 secunde