Tenorul italian Andrea Bocelli s-a căsătorit

120
Tenorul italian Andrea Bocelli s-a căsătorit - andreabocelli-1395587805.jpg
Tenorul italian Andrea Bocelli s-a căsătorit cu partenera sa de viață, Veronica Berti, care este și manager al artistului, vineri, în cadrul unei ceremonii restrânse ce a avut loc în Toscana.


Ziua căsătoriei cuplului a avut o semnificație specială, având în vedere că pe 21 martie s-au împlinit doi ani de la nașterea fetiței cuplului, Virginia, informează contactmusic.com.


Andrea Bocelli, în vârstă de 55 de ani, a mai fost căsătorit cu Enrica Cenzatti, cu care are doi fii adolescenți. Cei doi s-au despărțit în anul 2002.


Andrea Bocelli s-a născut pe 22 septembrie 1958, în Lajatico, într-o familie de fermieri. La vârsta de 6 ani începe să ia lecții de pian, flaut și saxofon. Din nefericire copilăria sa a fost marcată de un eveniment nefericit. Născut cu glaucom grav, artistul orbește total la doar 12 ani, în urma unui accident survenit în timpul unui meci de fotbal. La scurt timp după accident, el câștigă prima sa competiție muzicală, Margherita d'Oro in Viareggio, cu melodia "O sole mio", scrie Mediafax.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8673 secunde