Tania Budi, despre marea dragoste! De ce nu găsește bărbatul ideal?

540
2
Tania Budi, despre marea dragoste! De ce nu găsește bărbatul ideal? - taniabudi3318-1407490937.jpg
Anii nu-și pun amprenta pe Tania Budi. Atmosfera din club, prietenii cu care se distrează până în zori și muzica ce sună tare în boxe o mențin mereu tânără pe frumoasa blondă.

Cu toate că a trecut de 40 de ani, fizicul ei e impecabil. Nu vă imaginați că Tania alocă mult timp somnului de frumusețe, din contră, pierde foarte multe nopți în clubul pe care îl conduce. În privința vieții personale, blonda e în continuare rezervată.

"Nu prea am planuri. Planurile de vacanță sunt incluse în vacanță. Îmbin utilul cu plăcutul. Îmi vin prieteni foarte mulți, petrecem. Cam până la 5 stau în fiecare dimineață în club. Cred că în septembrie voi pleca în vacanță câteva zile, dar nu multe pentru că nu-mi place să fiu departe de țară. Eu nu vorbesc despre viața privată. Foarte rar mă prinde cineva", a declarat Tania Budi pentru "Star matinal... e pe val".

Comentează știrea

un fost coleg
9 august 2014
e o ciudata

Da oameni asa e Tania e ciudata,si are impresia ca este superioara tuturor va dati seama nu si-a gasit ea pina la 47 de ani si o sa-si gasesca de acum incolo.Nu mai vorbim de frate-sau Ionut ca si ala saracul e gay.Va dati seama ce fericita e mama lor cu asa copii.Visa si ea sarac sa aiba nepoti.....Nu o invidiati pe Tania ca nu e de invidiat e chiar de plins...asta-i viata fiecare cu soarta lui

admirator
10 august 2014
eh, vrea un barbat

frumos, potent, cu multi bani, cunoscut in lume, prost(desi cult?!!!), sa-l imbrobodeasca ea... si multi altii pe linga el, pe care sa-i accepte ca prieteni... Are noroc cu fizicul. Natura sau Dumnezeu i-a dat un dar aparte. Frumusetea dincolo de varsta. Dar se pare ca e mai degraba un blestem... Daca nu stie s-o foloseasca, o s-o distruga... Deja nu are familie, copii. Pacat, mare pacat!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Aprilie 2014
Stire din Monden : Tania Budi face un apel disperat
Pagina a fost generata in 1.6435 secunde