Situație încurcată! Actrița Gwyneth Paltrow a intentat proces unui pensionar

174
Situație încurcată! Actrița Gwyneth Paltrow a intentat proces unui pensionar - gwynethpaltrowgtyjpo181205hpmain-1550906106.jpg
Actrița Gwyneth Paltrow a intentat proces unui optometrist pensionar care o dăduse în judecată pentru un accident la schi din 2016, informează BBC.

Luna trecută, Terry Sanderson, în vârstă de 72 de ani, a dat-o în judecată pe Paltrow cerându-i daune de 3,1 milioane de dolari, scrie Agerpres.

Pensionarul a declarat că actrița a dat peste el pe o pârtie de schi din Utah, provocându-i leziuni cerebrale și rupându-i mai multe coaste.

Avocatul lui Paltrow susține însă că Sanderson este cel vinovat pentru acest incident, iar procesul este doar "încercare de a exploata celebritatea și bogăția actriței".

Potrivit bărbatului, actrița schia cu o viteză pe care nu a mai putut-o controla atunci când l-a lovit din spate pe o pârtie pentru începători la 26 februarie 2016.

El povestește că a fost aruncat în zăpadă și și-a pierdut cunoștința, rămânând în urma accidentului cu leziuni cerebrale, pierderi de memorie pe termen scurt și patru coaste rupte. De asemenea, bărbatul susține că în urma acestui incident, a început să aibă și tulburări de personalitate.

Potrivit declarației făcute de actriță la intentarea procesului, Sanderson a fost cel care a lovit-o puternic din spate, apoi și-a cerut scuze și a asigurat-o că nu este rănit.

"Imediat după coliziune, el s-a ridicat și i s-a adresat lui Paltrow. Ea s-a supărat că a lovit-o, apoi el și-a cerut scuze", se susține în declarația depusă la intentarea acestui nou proces.

Bob Sykes, avocatul lui Sanderson, a răspuns la darea în judecată a clientului său printr-o declarație scrisă trimisă Reuters.

"Declarația făcută de doamna Paltrow potrivit căreia domnul Sanderson a lovit-o din spate este falsă", a precizat acesta.

"Paltrow l-a lovit pe Sanderson din spate (...) Este regretabil că Paltrow nu spune adevărul despre ceea ce s-a întâmplat", a adăugat el.

În procesul intentat bărbatului, Paltrow cere daune simbolice în valoare de un dolar american.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9819 secunde