SECRETELE RIHANNEI. Cum se menține în formă

338
Rihanna, care astăzi împlinește 24 de ani, își menține forma fizică de invidiat făcând sport de trei ori pe săptămână, îmbinând mersul pe bicicletă, alergatul pe bandă, săriturile cu coarda și săriturile combinate cu flexări ale mâinilor și picioarelor, scrie Mediafax.ro.

Harley Pasternak, antrenorul personal al cântăreței, a dezvăluit modul în care artista reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat, informează dailymail.co.uk. Recent, la gala premiilor Grammy, Rihanna a afișat un trup intens lucrat și bine proporționat, notează Mediafax.ro..

Potrivit lui Harley Pasternak, Rihanna se antrenează în mod obișnuit de trei ori pe săptămână, câte 25 de minute. Rutina de întreținere fizică a cântăreței include mersul pe bicicletă, săriturile cu coarda, alergatul pe bandă și săriturile combinate cu flexări ale mâinilor și picioarelor.

Dar când se află într-un loc bun pentru practicarea sportului, cântăreața face antrenamente zilnic, cu o durată cuprinsă între 10 și 30 de minute.

"Ea are o formă a corpului foarte frumoasă în mod natural. Cu persoanele ca ea trebuie să lucrezi doar pentru reutușuri fine", a mai spus Harley Pasternak.

El a mai spus că cele mai multe dintre exercițiile fizice pe care le face în mod obișnuit Rihanna pot fi realizate în camera sa de hotel sau în culise, înainte de a începe un show.

"Arată uluitor. Își îmbunătățește în mod constant felul în care arată", a mai spus antrenorul.

În ceea ce privește dieta sa, cântăreața mănâncă multe proteine, inclusiv mâncare pe bază de boabe de fasole. De asemenea, ea încearcă să mănânce de cinci ori pe zi, porții de mâncare mici.

Rihanna și-a lansat primul material discografic în 2005, iar primul ei single devenit No.1 a fost piesa "S.O.S.". Au urmat alte trei piese care au ajuns pe prima poziție a clasamentelor muzicale, "Umbrella", "Take a Bow" și "Disturbia". Înainte de "Loud", lansat în 2010, cântăreața a lansat albumul "Rated R", în noiembrie 2009. Albumele sale s-au vândut în peste 25 de milioane de copii pe plan mondial, iar cântăreața a fost recompensată cu nouă premii Grammy.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 20 Februarie 2012
Stire din Monden : Madonna - femeia elastic!
Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Stire din Monden : E important să fim fideli sexual?
Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Stire din Monden : Sex-tape cu Adele?
Pagina a fost generata in 1.684 secunde