Cristi Minculescu:

"Să dea Dumnezeu ca și Inna să ajungă la nivelul Rihannei"

337
Cristi Minculescu, solistul trupei Iris, este dezamăgit de piața muzicală din România. Întrebat dacă s-au gândit vreodată să se adapteze la muzica comercială, Cristi spune că în România e greu să te lupți cu o piață care nu există.

"Nu știu, e greu de răspuns. Ca să zic așa, poți să faci compromis până la a te compromite. În România, e greu să lupți cu o piață care nu există și cu un showbusiness la stadiul de hibrid, la 22 de ani de la decembrie 1989, însă noi încercăm să fim echidistanți chiar dacă radiourile private și trendul ăsta hitstation fac legea de ceva timp", a spus artistul.

Solistul trupei Iris este de părere că succesul se clădește în timp, dar nu în ultimul rând este nevoie de noroc.

"E foarte bună întrebarea, succesul vine de la o imagine de succes clădită de mult timp, cu foarte multă migală, pentru că detaliile fac diferența. Să dea Dumnezeu ca și Inna și Alexandra Stan și toți care vin din urmă să ajungă la nivelul Rihannei, și nu spun păstrând proporțiile pentru că oricât ai fi de talentat îți trebuie și noroc. Aici nu e că ți-l faci tu, ci îți trebuie noroc. Poate că sunt foarte mulți oameni talentați și la noi în țară și în afara țării, dar nu sunt cunoscuți", a declarat Cristi Minculescu, pentru realitatea.net. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 14 Iunie 2012
Stire din Monden : Inna face furori  în Japonia
Luni, 28 Mai 2012
Stire din Monden : Inna, pictorial senzual
Miercuri, 28 Martie 2012
Stire din Monden : Inna și-a schimbat tunsoarea
Pagina a fost generata in 1.1093 secunde