Răsturnare de situație / Fiica lui Whitney Houston, ucisă de iubit

267
Răsturnare de situație /  Fiica lui Whitney Houston, ucisă de iubit - bobbikristinasinickgordon-1439106328.jpg
Fiica lui Whitney Houston a fost ucisă de iubitul ei, susține administratorul judiciar al tinerei. El a depus o plângere în care îl acuză pe Nick Gordon de omor prin imprudență. Bobbi Kristina Brown a fost declarată moartă pe 26 iulie, după ce a fost spitalizată aproape șase luni.


Acesta este amendamentul depus la un proces civil intentat în iunie de administratorul judiciar al Kristinei Brown împotriva lui Nick Gordon. El aduce o acuzație de omor prin imprudență.

Iubitul Bobbi Kristinei Brown e acuzat că i-ar fi administrat tinerei un cocktail toxic, iar mai apoi ar fi ținut-o cu capul sub apă rece, provocându-i leziuni cerebrale ireversibile.

Toate astea s-ar fi întâmplat în dimineața zilei de 31 ianuarie, după ce Nick Gordon consumase toată noaptea alcool și cocaină. După un sfert de oră de la incident, un prieten ar fi găsit-o pe fata lui Whitney Houston în cadă, fără semne vitale. Ulterior, tot Nick Gordon ar fi încercat s-o resusciteze pe Kristina și a sunat la salvare.

Bobbi Kristina a avut o relație îndelungată cu Nick Gordon, pe care ajunsese să-l numească soțul ei. Pe lângă noul proces civil, Nick e acuzat într-un alt dosar că i-a provocat Kristinei leziuni cauzatoare de moarte și că i-a furat bani din cont când era în comă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5059 secunde