Primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea

468
Primele imagini de la nunta fiului lui Liviu Dragnea - nunta137120000-1535352060.jpg
Nunta anului la Palatul Snagov, cu Liviu Dragnea socru mare. Sute de persoane au venit să le fie alături mirilor - Valentin Dragnea și Gina Tătulescu. Nu au lipsit premierul Viorica Dăncilă, toți miniștrii din Guvern, Călin Popescu Tăriceanu și toate numele cu greutate din PSD. 


Ștefan Valentin Dragnea s-a căsătorit în weekend cu Gina Alexandra Tătulescu, fata pe care o iubește de mai bine de 5 ani. Cununia civilă a fost oficiată de primarul Capitalei, Gabriela Firea. Cununia religioasă a avut loc duminică, la capela Palatului Snagov.



A urmat o petrecere de pomină la unul dintre cele mai elegante localuri din apropierea Capitalei, Palatul Snagov, fost palat regal, construit pentru Prințul Nicolae al României. 




700 de invitați au răspuns prezent la nunta fiului lui Liviu Dragnea. Valentin Dragnea și Gina Tătulescu i-au încântat pe cei prezenți cu dansul mirilor pe melodia lui Marcel Pavel, "Frumoasa mea". Pe ringul de dans au urcat și Liviu Dragnea și Irina Tănase.



Toți miniștrii guvernului, în frunte cu Viorica Dăncilă, fostul premier Sorin Grindeanu, primari ai municipiilor reședință de județ și toți greii PSD din țară au venit la petrecerea de la Palatul Snagov.





Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5782 secunde