Primele cuvinte ale fiicei lui Cotabiță după preinfarctul artistului

426
2
Primele cuvinte ale fiicei lui Cotabiță după preinfarctul artistului - gabrielcotabitaradicalonlineinfo-1431151372.jpg
Gabriel Cotabiță a fost dus de urgență la spital și operat, ieri, după ce a fost găsit în stop cardiorespirator, într-o cameră de hotel din București. 


Aflată la căpătâiul tatălui ei, fiica cea mare a lui Gabriel Cotabiță încearcă să-și păstreze calmul și lacrimile. Aela și-a lăsat fiul de un an acasă cu tatăl lui și a plecat la spital imediat ce a aflat de starea părintelui ei. Aela a postat în urmă cu doar câteva minute un mesaj pe site-ul de socializare.


"Vă mulțumim pentru gândurile bune pe care ni le trimiteți și pentru susținerea pe care o simțim. Tata este pe mâini bune și suntem alături de el întru totul." Acestea au fost primele cuvinte ale Aelei aflată la căpătâiul tatălui ei.


Gabriel Cotabiță are trei fete, Aela, 34 ani și gemenele Milena și Eliza de 27 ani, scrie libertatea.ro.



Comentează știrea

rodica
9 mai 2015
proiect

Tu trebuie să îți cultivi o atitudine de așteptare pozitivă, indiferent de cursul evenimentelor din lumea exterioară sau de opiniile celorlalți oameni. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ismail /brussel
10 mai 2015
si ?

Si daca muoare ce e cu toti suntem egali an fata lui dumnezeu sau adiavolui ce faci pe paman faci cu greu dar de uitat trece repede de ce zic asta cu nosc oameni celebri an bl. Nl. Care au valuoare ce strufoaica de zavoranca sau botezatoroiu cu choloti din canepa eu cred ca oameni de valuoare vad an bl. Nl.germania dar nu se arat an public si brovo lor tacerea gura de aur a nu te arata esti de valuoare sti de ce zic asta amtarile cu adevarat intelingente cei din lumea celibritatii apar pe reviste personale si puse an arhiva muzeului asta da si eu mias dori e mai am viata anainte .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3886 secunde