Premiile Oscar, "o afacere de familie" pentru Angelina și Brad

348
Actorii americani Brad Pitt și Angelina Jolie au intrat într-un club exclusivist al galei premiilor Oscar, ei fiind cel de-al șaptelea cuplu din istorie în care ambii parteneri sunt nominalizați pentru cel mai bun rol principal la aceeași ediție.
În timp ce toată lumea se așteaptă ca Angelina Jolie și Brad Pitt să readucă strălucirea la Hollywood, pe covorul roșu, criticii susțin că este foarte posibil ca cei doi să plece de la ceremonie fără să fi câștigat vreun trofeu.
Pitt, în vârstă de 45 de ani, este nominalizat la categoria "Cel mai bun actor în rol principal", pentru "Strania poveste a lui Benjamin Button", de David Fincher, unde interpretează rolul unui bărbat care se naște bătrân, dar care întinerește pe zi ce trece.
Partenera lui de viață, Angelina Jolie, în vârstă de 33 de ani, este nominalizată pentru interpretarea unei mame disperate să își regăsească copilul răpit, în drama "Schimbul", de Clint Eastwood.
Specialiștii spun că este pentru prima oară în ultimii 42 de ani când un cuplu participă la gala premiilor Oscar concurând la categoriile principale de interpretare. Precedentul cuplu a fost cel format din Richard Burton și Elizabeth Taylor, în 1966, când au fost nominalizați pentru prestațiile lor din filmul "Cui i-e frică de Virginia Woolf?". Niciunul dintre cei doi nu a primit premiul Oscar în acel an.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.5334 secunde