Oana Zăvoranu: "Patriarhul Daniel are o slăbiciune pentru mine"

555
Oana Zăvoranu:
S-a fotografiat cu crucea pe pieptul gol și, spune ea, e simpatizată de Patriarhul Daniel mai mult decât și-ar fi imaginat. Oana Zăvoranu a dezvăluit amănunte uluitoare de la întâlnirea pe care a avut-o cu Preafericitul.

S-a întâmplat pe vremea când Oana era protagonista serialului "Numai iubirea", iar actorii mergeau în "pelerinaj" prin toată țara să-și cunoască fanii. Oana Zăvoranu își amintește cu lux de amănunte vizita pe care i-a făcut-o Patriarhului la Iași. Fericirea de pe chipul Preafericitului era evidentă în momentul în care a întâlnit-o pe Oana pentru că, susține ea, era un fan al telenovelei și, mai mult de atât, al Oanei. 

"Eram cu Papadopol, Corina Dănilă, Bordeianu și Adela Popescu. Am mers la această biserică din Iași unde Daniel Patriarhul era cel mai mare preot al Moldovei. Avea o slăbiciune pentru mine. A fost drăguț în mod special cu mine. Eram cu o fustă foarte scurtă, mai decoltată, stăteam picior peste picior și încercam să trag de fustă, iar el îmi zâmbea", își amintește Zăvo.

Patriarhul Daniel a imortalizat momentele, fotografiindu-se cu Oana în repetate rânduri, ba mai mult, acesteia i s-a părut chiar insistent.

"S-a pozat cam mult cu mine, probabil că am fost mai mult pe gustul Preafericitului decât ceilalți. Toți îmi spuneau că sunt atât de demonică încât l-am îmbârligat și pe părinte", a mai spus Oana. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.0586 secunde