Oana Radu: "Mi-au spus oameni importanți că nu am nicio șansă în industria asta dacă nu slăbesc"

353
Oana Radu:
Oana Radu a impresionat telespectatorii cu vocea sa deosebită, dar mai ales prin ambiția de care a dat dovadă atunci când a slăbit peste 53 de kilograme în jumătate de an.

Sâmbătă, de la ora 16:00, la "Refresh by Oana Turcu", cântăreața Oana Radu, supranumită "Adele de România" după participarea la show-ul "Vocea României", spune telespectatorilor Antenei Stars povestea cureiei de slăbire, dar și chinurile îndurate de-a lungul vieții până la ajunge la o siluetă de invidiat:

"Mi-au spus oameni importanți că nu am nicio șansă în industria asta dacă nu slăbesc și că nu o să fac nimic. Și mergeam la diferite festivaluri și concursuri pentru copii și nu luam niciodată premii. Nu mi se părea drept. A venit un moment în viața mea când mi-am dat seama că nu fac nimic pentru mine, când mi-am dat seama că nu mă iubesc deloc. Un prieten foarte bun m-a luat de mână, mi-a spus că trebuie să mergem să alergăm, m-a împins de la spate (...) Dacă voiam să mănânc 520 de cornuri, 20 mâncam o dată. Ușor, ușor mi s-a deschis apetitul, stomacul mi se mărea. Am fost un copil plinuț. Mâncam orice", spune Oana Radu, citată de libertatea.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 20 Iunie 2014
Stire din Monden : Andreea Bălan, o nouă idilă?
Pagina a fost generata in 2.4643 secunde