Noi detalii despre nunta Biancăi Drăgușanu

216
Noi detalii despre nunta Biancăi Drăgușanu - biancadragusanuareunnouiubituite-1370188744.jpg
Bianca Drăgușanu are planuri mari pentru cel mai fericit eveniment din viața ei. Iubita lui Victor Slav a făcut dejo o repetiție pentru petrecerea burlăcițelor aseară într-un club de fițe din Capitală, unde a invitat-o pe buna ei prietenă Vica Blochina. Bianca Drăgușanu vrea ca nunta ei cu Victor Slav să fie fără cusur. Roșcata și-a ales prima domnișoară de onoare, pe Vica Blochina, însă nu a primit deocamdată un răspuns sigur din partea acesteia.


"Am termen o săptămână să mă decid. Problema este că Bianca a ales două date diferite pentru cununia civilă și cea religioasă și nu știu dacă voi putea fi prezentă la primărie, când își vor uni destinele, pentru că plec din țară. Știu că Bianca face ceva deosebit. De aceea, ne-am și întâlnit, sâmbătă seara toate fetele, ca să stabilim detalii. În ceea ce privește rochia de domnișoară de onoare, nu știu ce culoare va avea, dar sigur va fi o creație a Biancăi, așa cum vor fi și celelate rochii ale fetelor. Bianca își face singură și rochia de mireasă. Știu că a început deja să lucreze la ea", a povestit Vica Blochina.


Celebră pentru că a fost amanta antrenorului Victor Pițurcă, balerina Vica Blochina așteaptă cu nerăbdare adevărata petrecere a burlăcițelor. "Bianca a primit cadou un zbor către o destinație exotică, unde vom petrece noi fetele înainte de nuntă", ne-a mai spus Vica Blochina.


Bianca Drăgușanu și Vica Blochina s-au împrietenit în vara anului trecut la emisiunea "Serviți, vă rog". După ce au terminat de filmat, cele două au început să iasă împreună, să meargă la cumpărături, la restaurante, în mini-vacanțe și chiar să doarmă una la cealaltă, scrie click.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6382 secunde