Noaptea Devoratorilor de Publicitate, în stațiunile de pe litoral

649
În perioada 24 iulie - 4 septembrie, pe litoral se des-fășoară Noaptea Devoratorilor de Publicitate, eveniment organizat de Asociația Film România în parteneriat cu Asociația de Promovare Litoral-Delta Dunării.
Astfel, în stațiunile Vama Veche, Eforie Nord, Mamaia, Năvodari, Eforie Sud, Mangalia, Jupiter, Costinești și Neptun va avea loc cea mai lungă pauză de publicitate, timp în care vor putea fi devorate scurte comedii sau drame de câte 30 de secunde.
Noaptea Devoratorilor de Publicitate (NDP) este un spectacol care combină un cinema de cea mai bună calitate cu divertismentul și cu spiritul ludic al publicului. Totul a început în 1973 când un copil de zece ani, fascinat de reclamele văzute la televizor și în sălile de cinema, a început să colecționeze casete cu spoturi și filme publicitare. Consecvent și devotat pasiunii sale, el este astăzi menționat în Cartea Recordurilor drept cel mai mare colecționar de spoturi și reclame din lume, deținând peste 700.000 de piese. Reușind să adune spoturi din toată lumea, Jean Marie Boursicot s-a hotarât să le prezinte în cadrul unui spectacol unic, intitulat "La Nuit des Publivores". Succesul acestei inițiative inedite nu s-a lăsat așteptat: timp de treizeci de ani, spectacolul a fost reprezentat anual în peste patruzeci de țări de pe toate continentele.
Spectacolul NDP promovează arta advertising-ului ca pe o formă neconvențională de divertisment și care reușește să creeze în permanență noi pasionați de publicitate. Îi așteptăm pe toți cei care identifică în persoana lor trăsături creative să devoreze meniul surprinzător al serii.
În cadrul NDP, va avea loc și o tombolă, participanții având șansa să câștige o călătorie la munte sau în deltă.
Primul spectacol va avea loc în stațiunea Vama Veche la Beach Bazar, pe data de 24 Iulie, ora 22. Al doilea spectacol va avea loc în stațiunea Eforie Nord la Cinema Perla, pe data de 29 Iulie, ora 22.
Proiectul este susținut de Organizația Ecologistă Mare Nostrum, Gremlin Computer și Centrul pentru Resurse Civice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0271 secunde