Monica Gabor, acuzată de calomnie și lovire

530
1
Monica Gabor, acuzată de calomnie și lovire - monicacolumbeanujpgjpeg-1361884038.jpg
Monica Gabor este urmărită de probleme. În urmă cu două luni, ea a fost dată în judecată de angajații fostului său soț, care o acuză de calomnie și lovire. Scandalul a început în martie 2011, când Monica a vrut să-și vadă fetița, aflată în custodia tatălui său, Irinel Columbeanu. Deși avea o hotărâre judecătorească valabilă, instanța neîngrădindu-o cu un anume program de vizită, Moni nu a fost lăsată să intre pe domeniul de la Izvorani, să-și vadă fetița. Mai mult, ea susține că angajații lui Columbeanu au agresat-o, scrie click.ro.

Imediat ce au scăpat de ancheta polițiștilor, cei doi angajați, Marian Ghiță și Gabriel Marian Ciocan au depus și ei plângere împotriva Monicăi Gabor, pentru că i-ar fi lovit și calomniat. Din nou, anchetatorii au luat aceeași decizie: neînceperea urmăririi penale.

Ei au atacat această decizie în instanță, pe rolul Judecătoriei Buftea existând două dosare în acest sens. Magistrații urmează să ia o decizie în 7 martie.

Comentează știrea

Daniela
20 martie 2013
Monica Gabor

Intrebata de WOWbiz.ro daca isi mai aminteste de emisiune, Stela ne-a declarat emotionata: "Sigur ca da. Imi amintesc cu mare placere. Monica a fost o mare surpriza pentru mine. Era o fata extraordinara, ascultatoare si cu un respect deosebit. Era ambitioasa, mereu dornica sa invete. Niciodata nu am inteles de ce, apoi, presa a prezentat-o pe Monica intr-o lumina nefavorabila. Ea era o fata buna care, desi tanara, se exprima clar si coerent, era modesta si nu deranja pe nimeni. Cel putin eu asa am cunoscut-o la vremea respectiva pe Monica Gabor."

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Ianuarie 2013
Stire din Monden : Monica Gabor a renunțat  la Irinuca
Pagina a fost generata in 1.6851 secunde