Miliardarul rus Roman Abramovici divorțează după 10 ani de căsnicie

831
Miliardarul rus Roman Abramovici divorțează după 10 ani de căsnicie - article23092600155bad10000057858-1502119801.jpg
Miliardarul rus Roman Abramovici, unul dintre cei mai bogați oameni ai planetei, a anunțat luni că divorțează de soția sa, Dasha Zhukova, după o căsnicie de aproape 10 ani.



Cei doi au anunțat că divorțul a fost stabilit de comun acord și că vor rămâne prieteni apropiați, de dragul celor doi copii pe care îi au.

Afaceristul Abramovici, care este și patronul echipei de fotbal Chelsea, are o avere de 9 miliarde de dolari și o mulțime de proprietăți de lux și avioane private.

Totodată, rusul are cea mai mare colecție iahturi din lume, pe care presa le numește "flota lui Abramovici".

"După zece ani de conviețuire, am luat amândoi dificila decizie de a ne despărți. Vom rămâne în continuare prieteni, părinți și parteneri apropiați în proiectele pe care le-am demarat împreună", au precizat cei doi într-o declarație de presă comună transmisă către AFP de către purtătorul de cuvânt al lui Roman Abramovici.

"Ne-am luat angajamentul de a ne crește împreună cei doi copii. Vom continua de asemenea să lucrăm la proiectele comune, Muzeul de Artă Contemporană Garage din Moscova și Centrul Cultural New Holland din Sankt Petersburg", se pecizează în comunicat.

Înaintea relației cu Daria Jukova, Abramovici a mai avut două căsătorii din care au rezultat cinci copii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.204 secunde