Mihai Trăistariu își vinde mașina. Nu poate face sex în ea!

315
Mihai Trăistariu își vinde mașina. Nu poate face sex în ea! - mihaitraistariu-1353591540.jpg
În 2007, era cel mai tare din parcare, la volanul mașinii sale Porsche Boxster de culoare violet pe care a dat, la acea vreme, 51.000 de euro. Acum, însă, Mihai Trăistariu se chinuie să scape de autoturism. 


De aproximativ patru luni, artistul a scos la vânzare Porsche-ul decapotabil, la un preț de numai 15.000 de euro, negociabil, iar motivul principal pentru care s-a decis să renunțe la el e lipsa de confort.

"Este o mașină fițoasă și prea mică. Nici sex nu se poate face în ea! Aștept un cumpărător cât mai repede!", glumește cântărețul constănțean.

În plus, artistul a constat o defecțiune la motor. După ce a mers toată Autostrada Soarelui fără apă la motor, acesta a crăpat la propriu. De-atunci, artistul și-a pierdut vremea căutând un motor nou, însă a hotărât că cea mai bună soluție ar fi să o vândă. Prietenul lui, Costi Ioniță, i-a promis, la un moment dat, că îi va prezenta ca posibil cumpărător un colecționar de mașini de vedete, însă nu i-a mai dat nici un semn de-atunci, așa că talentatul cântăreț a dat anunț pe mai multe site-uri auto. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Monden : Anna Lesko:  "Sexul este totul sau nimic"
Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Și-a ucis concubinul, pe motiv de… sex!
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012
Stire din Fun : Performanțele sexuale ale tatălui surogat
Joi, 25 Octombrie 2012
Stire din Fun : Cel mai "romantic" soț
Pagina a fost generata in 1.5344 secunde