"Michael Jackson și-a provocat singur moartea"

522
Michael Jackson și-a provocat singur moartea pentru că a luat un medicament când doctorul nu era cu el, a spus, ieri, avocatul medicului cântărețului în prima zi a procesului de la Los Angeles. "A acționat fără știința medicului, fără permisiunea lui, ignorându-i sfaturile și acest lucru i-a provocat moartea", a declarat avocatul Ed Chernoff. "Suntem convinși că probele științifice vor arăta că, atunci când doctorul Murray a ieșit din cameră, Michael Jackson și-a administrat singur o doză de propofol care, alături de lorazepam, i-a provocat o adevărată furtună în corp", a adăugat avocatul. Această combinație "l-a ucis pe loc", pe 25 iunie 2009, a mai spus avocatul.
Doctorul Murray a recunoscut că i-a administrat propofol cântărețului în dimineața zilei în care a murit, după ce îi dăduse valium în cursul nopții și apoi lorazepam și midazolam, două anxiolitice. El a declarat la poliție că a început să trateze insomnia lui Michael Jackson cu propofol cu șase săptămâni înainte să moară, administrându-i intravenos 50 mg în fiecare seară. Avocații medicului susțin în schimb că însuși cântărețul, având impulsuri suicidare, și-ar fi administrat o doză suplimentară de propofol, în absența medicului său.
Doctorul lui Michael Jackson, Conrad Murray, a comis "greșeli grave" care au dus la moartea regelui muzicii pop, a spus ieri procurorul în deschiderea dezbaterilor din procesul ultramediatizat de la Los Angeles, informează Agerpres.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 24 Septembrie 2011
Stire din Fun : Gigel merge la doctor…
Vineri, 23 Septembrie 2011
Stire din Sănătate : Ajung la doctor cu moartea de mână
Luni, 19 Septembrie 2011
Stire din Politică-Administrație : Mircea Diaconu, învins de ANI
Pagina a fost generata in 0.4122 secunde