Mesajul Danei Rogoz pentru femeia care s-a lăudat că a scuipat-o și a bătut-o pe stradă

1702
Mesajul Danei Rogoz pentru femeia care s-a lăudat că a scuipat-o și a bătut-o pe stradă - danarogozarenuntatlaparullungpen-1534406759.jpg
Dana Rogoz a mărturisit că, în copilărie, a fost de multe ori victima bullying-ului din cauza faptului că era un copil-vedetă. Asta după ce un comentariu primit pe contul ei de Instagram, în care o femeie se laudă că a scuipat-o și a bătut-o pe stradă, a făcut-o pe vedetă să rememoreze momentele neplăcute și să-i răspundă agresoarei, într-o postare pe blogul său.


Un comentariu primit pe contul său de Instagram i-a amintit Danei Rogoz de traumele copilăriei, atunci când "Abramburica" era agresată de alți copii pentru faptul că era vedetă, scrie adevarul.ro.

O femeie susține că, deși o admira în copilărie, a decis, împreună cu o prietenă, să-i aplice o corecție în plină stradă Abramburicăi pentru faptul că era "înfumurată".

"Îmi aduc aminte că în urmă cu ani, când venea la Pro TV, am bătut-o pe stradă… Pur și simplu vorbea îngâmfat. Noi de vârsta ei, eu și o prietenă, am intrat în vorbă cu ea. Sincer, o admiram, na, erau alte vremuri. Ea înfumurată a zis ceva în sictir. Era proaspătă vedetă ea. Apoi i-am tras un scuipat plus o palmă… Rușine oricum… E rușine să te porți urât în sictir cu oamenii care te plac", a scris femeia în comentariu.

Dana Rogoz mărturisește că "s-a blocat" și că "i s-a oprit respirația" citind acest mesaj, la fel ca "Dana-copil în momentul respectiv", și a povestit că în copilărie se confrunta frecvent cu astfel de reacții din partea celorlalți copii.

"Eram Abramburica, un copil cu o stea norocoasă, un copil iubit de multi alți copii. Tocmai de aceea nu m-am plâns niciodată când eram victima a bullying-ului. Și alți colegi de școală erau agresați, doar că din alte motive. La mine, «problema» era că sunt «vedetă». Atât. Era suficient pentru unii. Uneori mă recunoșteau pe stradă, alteori în autobuz, și «admirația» lor se manifesta în felul descris mai sus. Mă scuipau chiar înainte de a se închide ușile de la troleul aglomerat și rămâneam să mă șterg pe scări, neputincioasă. Aveam vreo 9 – 10 ani. Pe la 12 trebuia să suport deja mâinile băieților care voiau cu orice preț să ridice fusta Abramburicăi pe stradă. Dar le treceam pe toate la «riscurile meseriei» și mergeam mai departe. Doar că azi, în urma acestui mesaj, aș vrea sa ma întorc la Dana-copil lovită și scuipata de aceste fete și să îi spun ca nu e vina ei, că nu a greșit cu nimic. Dana-adult vrea să îi șteargă scuipatul, să o strângă în brațe pe Dana-copil și să o felicite pentru instinctul bun pe care l-a avut încercând să evite astfel de oameni. Și aș lăsa-o să îmi plângă în brațe", a mărturisit Dana, pe blogul său.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Monden : Dana Rogoz: Sunt un munte de suferință
Luni, 29 Septembrie 2014
Stire din Monden : Dana Rogoz: "Am tot ce îmi doresc"
Sâmbătă, 28 Iunie 2014
Stire din Monden : "Dana Rogoz nu e o femeie fatală"
Luni, 03 Martie 2014
Stire din Monden : Dana Rogoz a devenit mămică
Pagina a fost generata in 4.6271 secunde