Leo Iorga se iradiază o dată la trei luni

390
Leo Iorga se iradiază o dată la trei luni - leoiorga-1333894833.jpg
Leo Iorga, solistul care cântă alături de formația Pacifica, știe să prețuiască fiecare clipă din viață, după ce a trecut printr-o mare sperietură, în februarie 2011, când a fost diagnosticat cu cancer pulmonar.
Cântărețul a scăpat cu bine, însă acum e nevoit să respecte tratamentul riguros și să facă radiografii o dată la trei luni.
A fumat mai bine de 30 de ani și acum ar face orice ca să dea timpul înapoi, să spună "NU" tutunului.
După ce medicii i-au dat diagnosticul cancer pulmonar, Leo Iorga (47 de ani) n-a mai pus gura pe țigări și acum încearcă să se refacă.
Solistul își face tomograf o dată la trei luni și așteaptă, cu sufletul la gură, un rezultat bun. Este conștient că se iradiază prea tare, însă nu are altă soluție.
"Am fumat 30 și ceva de ani. Îmi aprindeam câte două țigări, uitam că mai am una în scrumieră. Merg la control din trei în trei luni, deocamdată sunt bine. Nu mănânc grăsimi, nu beau alcool. Mă iradiez des, dar n-am încotro. Nu sunt pesimist, dar în cinci ani nu poți ști cum evoluează", a declarat Leo Iorga, pentru Click!
Solistul cântă cu formația Pacifica și încearcă pe cât posibil să nu accepte concerte în cluburi, deoarece fumul de țigară îl deranjează.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 07 Aprilie 2012
Stire din Monden : Marius Moga: "O mai iubesc pe Iulia"
Pagina a fost generata in 2.1924 secunde