Kim Kardashian urmează ședințe de terapie, după ce a fost jefuită

185
Kim Kardashian urmează ședințe de terapie, după ce a fost jefuită - 720x405r1240feakima-1476374089.jpg
Kim Kardashian, care trebuia să participe la 28 octombrie, în Las Vegas, la o petrecere ocazionată de ziua sa de naștere, și-ar fi anulat prezența la acest eveniment din cauza problemelor psihice pe care le are ca urmare a jafului a cărei victimă a fost la începutul acestei luni, în Paris.


Potrivit E! News, Kardashian nu va fi prezentă la petrecerea pe care trebuia s-o găzduiască la Hakkasan Nightclub din hotelul Las Vegas MGM Grand. Potrivit acestei surse, vedeta a apelat la ședințe de consiliere de când s-a întors din Paris.

Kardashian este obligată prin contract să participe la patru evenimente ce au loc anul acesta la club, pentru aceasta fiind plătită cu 1 milion de dolari. Evenimentul de la 28 octombrie ar fi fost a treia sa prezență prevăzută de contract.

Ziua de naștere a vedetei este pe 21 octombrie.

E! News menționează că vedeta de 35 de ani este încă ''paranoică'' atunci când rămâne singură din cauza amintirilor legate de jaf. ''Surorile și mama ei trec pe la ea în fiecare zi'', arată sursa citată menționând că soțul lui Kim, Kanye West, i-a fost alături ori de câte ori a avut timp și că o sună mereu ca să vadă ce face.

Autoritățile franceze au deschis o anchetă în cazul jafului care a avut loc la 3 octombrie în camera de hotel din Paris în care era cazată vedeta reality TV, însă până acum nu s-a făcut nici o arestare, deși de la fața locului au fost prelevate mostre ADN, după cum arată AFP. Valoarea obiectelor furate a fost estimată la 9 milioane de euro, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7473 secunde