Kim Kardashian lansează o linie vestimentară pentru copii

85
Kim Kardashian lansează o linie vestimentară pentru copii - kim-1392226174.jpg
Kim Kardashian, mama unei fetițe de 7 luni, creează o linie vestimentară pentru copii, iar articolele cuprinse în această linie vor fi vândute la prețuri foarte accesibile, conform starpulse.com, citat de Agerpres.ro.
Plină de inspirație după nașterea fetiței sale, North, din relația cu rapper-ul Kanye West, Kim Kardashian a decis să-și extindă CV-ul în domeniul modei prin lansarea unei noi linii vestimentare.
Luni, în timpul unei discuții online cu fanii, Kim Kardashian a fost întrebată dacă își îmbracă fetița de 7 luni doar cu haine scumpe, de designer. "Ea poartă orice. Am creat chiar și o linie vestimentară pentru copii ce cuprinde articole accesibile pentru toată lumea. Va fi lansată în luna martie. Copiii cresc foarte repede și este nevoie de hăinuțe ieftine pentru ei!", a răspuns vedeta.
Kim Kardashian are experiență în lumea designului vestimentar, lansând de mai mult timp linia de articole pentru femei Kardashian Kollection, pe care a creat-o alături de surorile sale, Kourtney și Khloe.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Monden : Kim Kardashian a născut PREMATUR!
Pagina a fost generata in 3.1025 secunde