Iubitule, încă un orgasm, te rog!

931
Iubitule, încă un orgasm, te rog! - orgasm-1331477536.jpg
Multe femei, dacă nu chiar toate, pot avea orgasme multiple dacă sunt suficient de sensibile și doresc să continue după primul orgasm.

De ce anume depinde răspunsul sexual?

Răspunsul sexual este un amestec rafinat de fiziologie, stare de spirit, cultură și educație. De asemenea, contează dacă ești cu bărbatul pe care îl dorești. Nu poate fi complet analizat. Deci, dacă se poate ajunge la un punct culminant cu adevărat intens, ai putea avea, probabil, și mai mult, dacă ați continua. Principalele excepții sunt femeile care sunt blânde și obosesc ușor sau cele care mai degrabă s-ar bucura de o porție de relaxare intensă după fiecare orgasm decât să aleagă următorul tip de stimulare.

Este mult mai greu cu bărbații

Cu bărbații, problema este mult mai complicată. Unii experimentează șase sau mai multe orgasme complete în câteva ore în cazul în care au timp și dacă nu încercă această performanță în fiecare zi. Alții nu pot avea o a doua erecție pentru un timp. Contează să măsori timpul de la început. Acesta poate fi mai scurt decât crezi.

Nimeni nu știe dacă este un lucru acceptabil sau dacă diferențele individuale depind de factori fizici sau psihologici, chiar dacă mulți bărbați, care au vorbit despre modul în care sexualitatea este epuizantă au avut, fără îndoială, performanțe mai slabe decât ar fi putut avea.

Unui bărbat chiar îi pasă de numărul de orgasme?

Pare neobișnuit, dar unui bărbat chiar nu-i pasă de numărul de orgasme. Cei mai mulți bărbați pot avea un al doilea la o oră după primul act sexual cu un hand job sau chiar și un al treilea, dacă se auto-stimulează. Ține într-o măsură mai mare de capacitatea de a-ți menține orgasmul cât de mult vrei sau să continui imediat după orgasm, chiar dacă nu mai termini și a doua oară. Dacă nu poți face asta, atunci nu te poți bucura pe deplin de o femeie în timpul actului sexual fără tehnici suplimentare.

Mulți bărbați nici măcar nu încercă alte tehnici vrând să își păstreze energia, dar nu este același lucru, decât dacă reușiți să terminați aproape împreună, dacă nu chiar simultan.

Ești în stare să-l prelungești?

Capacitatea de a prelungi și a repeta un orgasm este deosebit de importantă pentru mulți bărbați care au probleme cu terminatul prea repede. Nu lăsa astfel de griji sa te preocupe și mai mult. Acest lucru nu este foarte important dacă reușești să ai o erecție în următoarea jumătate de oră - poți face multe alte lucruri în timp ce aștepți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 12 Martie 2012
Stire din Monden : Ion Besoiu a împlinit 81 de ani
Pagina a fost generata in 2.0272 secunde