Iubitul Gabrielei Cristea clarifică zvonurile despre fosta lui iubită gravidă

255
Iubitul Gabrielei Cristea clarifică  zvonurile despre fosta lui iubită gravidă - gabrielacristeasitavi-1383830946.jpg
În ultimele zile, tot felul de zvonuri în ceea ce îl privește pe Tavi Clonda, iubitul Gabrielei Cristea, s-au făcut auzite. Astfel, pe la colțuri se vorbește că solistul care i-a picat cu tronc prezentatoarei tv nu este tocmai ușă de biserică, deoarece și-a părăsit iubita însărcinată pentru a fi cu Gabriela. Nimic mai neadevărat, susțin într-un glas cei doi amorezi!

"Eu și Gabi suntem foarte ok. Nu știu de unde au pornit toate speculațiile astea, dar vreau să înceteze. Fosta mea relație s-a terminat înainte de a o cunoaște pe Gabriela. Nu m-aș fi gândit să încep o nouă relație, dacă eram implicat într-una. Fosta mea iubită nu este însărcinată. Eu nu cred că ea ar face așa ceva (n.r. - să răspândească zvonuri)", a declarat Tavi Clonda, la Kanal D.

Și Gabriela Cristea, aflată lângă iubitul ei, pentru a-l susține la un concert, a ținut să clarifice situația: "Amândoi suntem suficient de maturi și să discutăm dacă apare vreo situație ca aceasta. Relația dintre el și fosta lui iubită nu s-a terminat din cauza mea. Nici nu existam atunci în viața lui", scrie libertatea.ro. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Septembrie 2013
Stire din Monden : Gabi Cristea nu-l mai vrea. El pe ea, da!
Pagina a fost generata in 3.2911 secunde