Iubita lui Prigoană o dă în judecată pe Bahmu!

377
1
Iubita lui Prigoană o dă în judecată pe Bahmu! - adrbahmu-1365083559.jpg
Iubita lui Silviu Prigoană s-a enervat după ce Adriana Bahmuțeanu a declarat că afaceristul ar fi avut o relație extraconjugală cu ea. Ramona Cadar vrea s-o dea în judecată pe vedetă pentru declarații defăimătoare.

"Silviu Prigoană avea o relație cu această femeie de când eram că-sătoriți. Vorbea des la telefon cu o femeie căreia îi spunea doamna doctor. Acum înțeleg de care doamnă doctor era vorba", a declarat Bahmu.

Afirmația Adrianei a scos-o din sărite pe roșcată, care ar intenționa să-i ceară vedetei socoteală în instanță pentru declarații defăimătoare.

"O va în judecată pe Adriana pentru declarații defăimătoare, deoarece a afirmat că în calitate de medic ar fi fost încurcată cu mine când eu eram căsătorit", a spus Siliviu Prigoană. "Ne cunoaștem de o lună, mai exact din data de 6 martie. După ce am divorțat, m-am cunoscut cu doamna doctor. Ne-am întâlnit din pură întâmplare la Spitalul Militar, unde mi-am făcut niște analize. Unul dintre martori este un medic din spital care mi-a prezentat-o pe doamna doctor", a spus milionarul, citat de showbiz.ro. 

Comentează știrea

Ana
8 aprilie 2013
Nedumerire

D-nul Prigoana ar trebui sa o convinga pe fosta sau actuala lui iubita-doctor-sa renunte la intentia de a o da in judecata pe Adriana,tinind cont ca este mama copiilor lui. D-nului Prigoana i-ar conveni ca si iubitul Adrianei,d-nul Mihai sa-l dea in judecata , deoarece a afirmat public ca Adriana a avut o relatie extraconjugala ,numindu-l pe Mihai *cordaci*(amant) fara a detine nici o dovada in acest sens.Amindoi au trecut printr-o situatie grea,tensionata si oamenii la necaz si la nervi mai spun si lucruri*traznite*Nu este cazul ca d-na doctor sa-si faca publicitate pe necazul si nefericirea sotilor Prigoana.Toti sintem oameni si gresim,este de inteles,nu vad de ce sa se simta lezata chiar daca Adriana s-ar fi exprimat intr-un anume fel.E de inteles......

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7222 secunde