INEDIT! Primarul de la Poarta Albă implicat într-un dosar de paternitate

1012
INEDIT! Primarul de la Poarta Albă implicat într-un dosar de paternitate - vasiledelicotipoartaalba21319573-1329298316.jpg
Primarul comunei Poarta Albă, Vasile Delicoti a fost chemat în instanță de către o femeie, care pretinde că edilul ar fi tatăl copilului său.

Femeia însă nu este total convinsă că Vasile Delicoti este tatăl biologic al copilului său, ea chemându-l în instanță și pe primarul sectorului 6 din București, Cristian Poteraș.

În luna decembrie a anului trecut, Mandra Florea, fosta Teutoc, i-a dat în judecată pe cei doi primari, obiectul dosarului fiind stabilirea paternității. Dosarul se află pe rolul Judecătoriei Sectorului 6 București. Zilele trecute, primarul din comuna constănțeană Poarta Albă s-a trezit acasă cu citația pentru acest proces. A rămas cu gura căscată. "Este incredibil ceea ce se întâmplă. Cred că este un atac de discreditare înainte de campania electorală. Eu nu știu cine este femeia asta! Nici măcar nu-i cunosc numele, dar să mai am și un copil cu ea. Sunt însurat, am copii... Îmi vine și să râd, oare cum ne-a ales tocmai pe noi? Probabil după declarația de avere. Dacă nu declari tot ce ai, te ia Agenția pentru Integritate la întrebări, dacă declari tot ce ai, te trezești că te cheamă fel și fel de femei să le recunoști copiii", ne-a declarat Delicoti. La fel de surprins a rămas și primarul Sectorului 6, Cristian Poteraș, care s-a trezit și el cu citația. Îngrijorat, acesta și-a chemat consilierul juridic, încercând să găsească o explicație pentru această situație neprevăzută. Specialistul i-a spus că, cel mai probabil, este vorba despre un caz social în care este implicată autoritatea publică locală. Următorul termen al procesului a fost stabilit la începutul lunii viitoare, când Cristian Poteraș l-a invitat la un ceai pe omologul său constănțean, ca să aibă ocazia să se cunoască mai bine.

Sursa: CanCan.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6527 secunde