Incredibil! Unde păstrează vedetele statueta OSCAR

191
Incredibil! Unde păstrează vedetele statueta OSCAR - oscar-1424525580.jpg
Penelope Cruz, de exemplu, a dormit cu trofeul aurit câteva zile după ce a intrat în posesia lui, iar Cate Blanchett, recompensată pentru rolul din 'Blue Jasmine', l-a pus pe pernă în seara când l-a adus acasă: 'Eram aproape ca într-un triunghi, soțul meu, eu și Oscarul!', a spus actrița, citată de lepoint.fr.

Multă vreme Penelope Cruz nu s-a putut despărți de premiu, ducându-l chiar și la plajă și găsindu-i apoi diferite locuri în casă, în funcție de starea ei de spirit, scrie Agerpres.


Oscarul ambulant este de altfel tendința vedetelor. Jean Dujardin nu a știut ce să facă cu 'acest domn curat cu mutrița lui netedă', primit pentru rolul din 'The Artist'. L-a așezat mai întâi pe o etajeră, ștergându-l cu grijă din când în când de praf, dar a ajuns apoi la...toaletă, potrivit Paris Match.

La fel a procedat și Emma Thompson, căreia i s-a acordat de două ori Oscarul, pentru 'Howards End' și 'Sense and Sensibility'. Ea a așezat statuetele în același loc ca actorul francez, considerând că toaleta este locul cel mai frecventat din apartamentul ei londonez.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 16 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : OSCAR 2015, iată nominalizările
Luni, 03 Martie 2014
Stire din Cultură-Educație : Și Oscarul a plecat la…
Sâmbătă, 01 Februarie 2014
Stire din Cultură-Educație : A murit un actor recompensat cu Oscar
Luni, 25 Februarie 2013
Stire din Actual : Premiile OSCAR 2013
Pagina a fost generata in 1.5429 secunde