Giulia s-a distrat cu delfinii de la Constanța

854
Giulia s-a distrat cu delfinii de la Constanța - giulia-1315343667.jpg
Giulia s-a aflat la mare pentru câteva concerte, dar a profitat de ocazie pentru a face o vizită și la Delfinariu, unde nu mai fusese de când era mică. Și spre surprinderea ei, nu numai că a asistat la spectacol, dar a și făcut parte din el, putând, astfel, să se joace cu delfinii. Îngrijitorii de la Delfinariu au adus-o pe cântăreață alături de ei, la pontonul pentru delfini, și au învățat-o câte ceva despre dresajul frumoaselor mamifere.

"M-am simțit minunat, delfinii sunt extraordinari, prietenoși și tare simpatici. Nu mi-a venit să cred că ascultau chiar și de mine", a declarat Giulia, care se va inspira din această experiență pentru a-și personaliza rățușca ce va participa duminică, 11 septembrie, la Cursa de Rațe de pe Dâmbovița, organizată de ProFM.

"Abia aștept cursa de duminică, mi-am ales și eu o rățușcă ce va participa alături de cele 5.000 pe care ProFM le va lansa la apă, în dreptul Bibliotecii Naționale. Încă mă gândeam cum să îmi personalizez rața, acum sunt mult mai inspirată și vă spun, dacă am reușit să dresez delfini, sigur voi reuși să-mi dresez și rața, astfel încât să fie cât mai aproape de linia de sosire", se amuză Giulia care așteaptă împreună cu CRBL și ceilalți DJ-i să vadă dumi-nică cât mai mulți ascultători ProFM veniți să își susțină rațele de cauciuc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Eveniment : Incendiu uriaș la Cobadin
Miercuri, 07 Septembrie 2011
Stire din Cetățenești : Trucuri pentru economisirea timpului
Pagina a fost generata in 0.8222 secunde