Galerie foto. JALE ȘI DURERE LA CONSTANȚA! A început slujba de înmormântare a lui Marcel Toader

3044
A început slujba de înmormântare a lui Marcel Toader. Lacrimi și suspine, atât pe chipul celor care l-au cunoscut, cât și pe cel al familiei îndurerare. 




UPDATE - Diana Bișinicu, fina lui este prezentă la ceremonie. De asemenea, este prezent și Silviu Prigoană. Nu a lipsit nici Sorin Bașturea, directorul CS Farul Constanța.


Diana Bișinicu "Este jale mare. Niciodată nu s-a plâns de nimic. Era atât de mândru de tot ceea ce reprezenta el ca om. Își dorea o soție cu care să trăiască până la adânci bătrâneți. A fost un mare sportiv. Fiul său, Max, este un adevărat erou. A trecut prin multe. Am o durere mare în suflet pentru că nașul meu nu era așa cum se vedea la televizor. A fost un om bun. A ajutat foarte multă lume."


Reamintim


Omul de afaceri și fost rugbist Marcel Toader a decedat sâmbătă, la vârsta de 56 de ani, în urma unui stop cardiac.  De-a lungul timpului, acesta s-a aflat în topul milionarilor din țara noastră, remarcându-se atât ca impresar al vedetelor autohtone, cât și datorită numeroaselor apariții în emisiunile de tip tabloid. A fost căsătorit de 6 ori.


***
"Doresc să vă anunț ca azi l-am depus pe tata la casa mortuară Niculescu în Constanța vis-a-vis de Cimitirul Central! 
Mâine la orele 13:00 la Biserica Cimitirului Central incepe slujba, iar după îl vom duce la cimitirul de la comuna Cumpăna!

Vă mulțumesc pentru susținere!', postase, zilele trecute fiul său, Maximilian Toader. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8043 secunde