Galerie FOTO. Ce au făcut o noapte întreagă Ion Țiriac și Nadia Comăneci! Imaginile spun tot!

288
Ion Țiriac, cel mai bogat om de afaceri din România, a fost surprins în miez de noapte în compania campioanei Nadia Comăneci. Cu toate că gesturile dintre ei nu trădau mai mult decât o relație de amiciție, miliardarul a încercat să-i fenteze pe paparazzii SPYNEWS care au stat pe urmele lor, comportându-se de parcă ar fi avut ceva de ascuns.


Joi, în jurul orei 15.00, Nadia Comăneci a ajuns la reședința ei pentru a se pregăti de o cină...specială. Într-o ținută casual, de culoare albă, frumoasa gimnastă a coborât dintr-o mașină de lux și, ajutată de unul dintre paznici, care i-a ținut umbrela, a intrat în casă, foarte grăbită. După câteva ore, în fața casei a oprit o altă mașină care o aștepta pe Nadia Comăneci. Extrem de cochetă și aranjată, aceasta a coborât, iar un bărbat misterios a invitat-o să ia loc lângă el, pe bancheta din spate.


Misterul a fost elucidat la scurt timp, când, ajunși la destinație, undeva în zona Herăstrău, cei doi au oprit în fața unui restaurant de lux. În ciuda eforturilor bodyguarzilor de a ascunde identitatea bărbatului misterios, paparazzii noștri au descoperit că acesta era nimeni altul decât...Ion Țiriac, bun prieten al gimnastei și, potrivit revistelor de specialitate, cel mai bogat om de afaceri din România. Suspectând că presa ar putea fi pe urmele lor, aceștia au încercat să treacă neobservați, apelând la câteva strategii de...diversiune. La intrarea în restaurant, angajații afaceristului au făcut "scut" în jurul celor doi pentru a-i ține departe de privirile indiscrete și au deschis portierele, pentru ca vedetele să se strecoare rapid din mașină. Cina nu a durat mai mult de 45 de minute, iar la ieșirea din restaurant bodyguarzii au oferit o nouă desfășurare de forțe. Privind suspicioși în stânga și-n dreapta, gărzile de corp au creat un culoar către bolidul de lux și au deschis larg portierele, pentru a bloca vizibilitatea și a le oferi celor două vedete posibilitatea de a trece rapid, fără a fi observate. Într-o cămașă neagră și o vestă de culoare închisă, Ion Țiriac a părăsit primul incinta, urmat de frumoasa gimnastă.


În jurul orei trei dimineața, la reședința Nadiei Comăneci era liniște. Potrivit informațiilor noastre, frumoasa gimnastă nu revenise la domiciliu până la ora respectivă. Semn că cina s-a prelungit, din motive necunoscute, până spre zori.

Sursa: spynews.ro


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.3129 secunde