Gabriela Cristea și Tavi Clonda: Ne dorim un copil

333
Gabriela Cristea și Tavi Clonda: Ne dorim un copil - taviclondasigabrielacristeatevre-1393944899.jpg
Gabriela Cristea și Tavi Clonda par a forma un cuplu foarte bine sudat, deși sunt împreună de mai puțin de șase luni. Cu toate că nu au în plan o nuntă sau un copil în viitorul apropiat, cei doi știu că relația lor e una de lungă durată și nu exclud nicio posibilitate.
 
Tavi a mărturisit că el și prezentatoarea Kanal D nu se plictisesc niciodată unul de altul și că ea înseamnă totul pentru el. Mai mult, muzicianul a recunoscut că el și Gabi își doresc copii, dar momentan sunt ocupați cu proiectele profesionale.


"Relația cu Gabriela Cristea e prezentul și viitorul meu. Cu asta cred că am spus totul. Mai mult de atât nu știu ce mi-aș putea dori. Deși stăm toată ziua împreună, nu ne plictisim și nu cred că se va consuma relația. Amândoi ne dorim să vină și ea la spectacolele mele, ne place mult să fim împreună și suntem fericiți. Ne dorim un copil, dar o să vină când vrea Dumnezeu. Acum avem foarte multe proiecte, avem și emisiunea, vrem să plecăm și în niște vacanțe, deci nu putem spune că «proiectăm» un copil", a declarat Tavi Clonda pentru ziarulring.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7094 secunde