Fotbal: Messi a lansat o colecție de îmbrăcăminte inspirată din viața sa

260
Fotbal: Messi a lansat o colecție de îmbrăcăminte inspirată din viața sa - lionelmessi17370200-1568972169.jpg
Starul argentinian Lionel Messi a lansat joi o colecție de îmbrăcăminte inspirată din viața sa, ale cărei culori predominante sunt cele ale clubului său, FC Barcelona, și ale naționalei de fotbal a Argentinei, informează agenția EFE.

Colecția a fost realizată de Virginia Hilfiger, sora cunoscutului creator de modă Tommy Hilfiger, sub coordonarea surorii fotbalistului, Maria Sol Messi.

Produsele vestimentare respective "încearcă să transmită ADN-ul fotbalului și trecutul lui Leo", a precizat Virginia Hilfiger cu ocazia lansării.

"Obiectivul nostru este să rămânem fideli figurii lui Leo și să depășim limitele a ceea ce înseamnă a fi un star al fotbalului mondial și un sportiv care servește drept inspirație pe teren și în afara acestuia, cu un stil de modă cool și clasic", a adăugat creatoarea.

Aproape toate produsele din colecție, de la cămăși până la pantaloni sau bluzoane, conțin detalii precum numărul 10 și numele Messi, prețurile fiind cuprinse între 40 și 200 de dolari. Colecția este disponibilă exclusiv în magazinul online TheMessiStore.com, însă o parte din aceasta va fi expusă și într-un magazin din Barcelona, de unde produsele vor putea fi, de asemenea, cumpărate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5628 secunde