Finala Eurovision 2015. Solistul trupei VOLTAJ, mesaj plin de regret, după rezultatul slab

124
1
Finala Eurovision 2015. Solistul trupei VOLTAJ, mesaj plin de regret, după rezultatul slab - voltajeurovision2db2217814-1432452188.jpg
După rezulatul slab de la Eurovizion, solistul Voltaj a transmis un mesaj plun de regret. Călin Goia, solistul trupei care s-a situat pe locul al 15-lea în finala Eurovision 2015, a declarat, pentru MEDIAFAX, că este o mare realizare să participi la finala acestei competiții, precizând însă că membrilor formației le pare rău că nu au putut să aducă mai multă bucurie românilor.

"Ne pare foarte rău că nu am putut să aducem mai multă bucurie românilor, dar ne bucurăm că am făcut cunoscută campania noastră ('De la capăt', n.r.) și mergem mai departe", a spus Călin Goia.

Întrebat dacă este un cadou frumos participarea în finala Eurovision 2015, sâmbătă, chiar cu o zi înainte de a împlini 40 de ani, Călin Goia a spus: "Este cel mai mare eveniment muzical, concurs muzical, și atâta timp cât ești în finală este o realizare".

"Am venit cu un alt gând, de a fi mult mai sus decât am reușit, dar nu ne demoralizăm și nu ne oprim", a mai spus Călin Goia.



Comentează știrea

ismaul / brussel
25 mai 2015
!

Nustiu cine face preselectiile an romania pentru eurovizion ar trebui o echipa de specialisti 5 profesor de canto profesor de dans profesor dizainar vestimentatie profesor de specialitate an cultura omeniri si un specialist comentator prezentator an lumea sowolui eu cred ca an tara sunt multi talentati dar prostia este ca numai trupele cunoscute sunt bagate pe scene fratilor o ideie anainte de revelion 2016 preselectati majori sow talent si cel mai bun la euro vizion . din locul 10 am ajuns pe locul 15 prostie ce important urmariti pasul modei a muzici care se asculta ... Voldaj mai bine canta razvan fodor si morena sigur eram pe locul 3 !!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1271 secunde