Felix Baumgartner, înnebunit după formele Mihaelei Rădulescu: "E atât de sexy"

390
1
Felix Baumgartner, înnebunit după formele Mihaelei Rădulescu:
În ultimele luni, Mihaela Rădulescu și iubitul ei, parașutistul austriac Felix Baumgartner și-au declarat de mai multe ori iubirea pe internet și, mai nou, sportivul a început să-și laude iubita pe Facebook. Iar reacția ei nu a întârziat să apară, scrie libertatea.ro

Mândru nevoie mare de iubita lui, Felix a postat o poză cu ea pe pagina sa de Facebook, însoțită de un comentariu sugestiv: "Îmi iubesc fata cu forme. E atât de sexy".

Reacțiile prietenilor virtuali nu au fost deloc puține, dar nici măgulitoare, unii amintind de operațiile estetice pe care le are Mihaela Rădulescu, iar alții fiind de părere că rochia o avantajează pe vedeta care, de fapt, nu ar arăta atât de bine.

Avalanșa de comentarii a determinat-o pe jurata de la Românii au talent să lase pe pagina ei de Facebook un comentariu mai... spiritual, dedicat, se pare, gurilor rele.

"Iubirea și ura nu se înțeleg niciodată. Cum nu vorbesc aceeași limbă nici... înțelepciunea și prostia. Iar... umorul și acreala s-au despărțit vremelnic, din lipsă de argumente:). În această situație, bunătatea, bunul simț și respectul au decis, fără patimă, să zâmbească fin, cu îngăduința și relaxarea învingătorilor, către... IUBIRE, mama lor. Ea știe... și poate. Orice", a scris ea.

Comentează știrea

Dani
20 ianuarie 2016
E simplu !

Omul este parasutist . Si , sare cu parasuta ... Este singurul rol posibil pentru Mihaela ...

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 29 Iulie 2015
Stire din Monden : Surpriză la PRO TV
Pagina a fost generata in 3.2903 secunde