"Este un lucru pentru care îmi pare rău, pentru că după aceea nu am mai apucat"

346
1
Invitat la emisiunea "Dincolo de aparențe", alături de Emilia Popescu și Stela Popescu, Ștefan Bănică Jr. și-a amintit de ultima aniversare a tatălui său, mărturisind că a rămas cu un mare regret.


În timpul emisiunii dedicate regretatului actor Ștefan Bănică, fiul marelui artist și-a amintit de ultima aniversare a acestuia, pe care au petrecut-o la un concert al juniorului, organizat la Sala Palatului:


 "El era în sală, în primul rând, îmbrăcat la costum, elegant, ca de obicei, și stătea. Îți dai seama că acum 21 de ani mai erau niște fete care mai țipau pe acolo, lumea dansa, era...rock 'n' roll... Și el stătea și se uita în spate și făcea: «Stați jos, mă! Stați jos! Tăticule, vezi că te-a pupat aia, ai ruj pe față! Ăla cu basul, mai încet!» El dirija, de acolo, n-avea nicio treabă...", și-a amintit îndrăgitul artist.

"Singura chestie de care îmi pare rău...Atunci era chiar 11 noiembrie 1994, era ziua lui. Iar eu...Nu m-am gândit...Ar fi trebuit să îi spun «La mulți ani!» (...) Este un lucru pentru care îmi pare rău, pentru că după aceea nu am mai apucat după aia", a mărturist Ștefan Bănică Jr.


Comentează știrea

catalin
25 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5943 secunde