Elena Udrea A PIERDUT unul dintre GEMENI. "Nu am fost pregătită pentru un astfel de moment"

983
Elena Udrea A PIERDUT unul dintre GEMENI.
Elena Udrea se confruntă cu o perioadă foarte grea din viața ei. După ce și-a văzut visul cu ochii de a rămâne însărcinată, ea a avut parte de o întâmplare nefericită. Elena Udrea era însărcinată cu gemeni, însă a pierdut unul dintre copiii pe care îi purta în pântece.


Fostul ministru al turismului își dorea enorm să devină mamă, însă acum a avut parte de un moment cumplit. Elena Udrea este acum extrem de tristă, însă speră din tot sufletul ca cel de-al doilea copil să fie sănătos.

Primele declarații ale Elenei Udrea după ce a pierdut unul dintre gemeni

Blonda a vorbit pentru prima dată despre acest moment tragic, în cadrul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars.


"Așa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, așa că sunt liniștită. Așa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viața îmi era destul de complicată și totuși s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc. Evident că nu am fost pregătită pentru un astfel de moment, învăț lucrurile necesare în fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situații pe care știi să le previi ori la care să știi cum să reacționezi, așa că m-am pus pe studiat.

Mă simt bine acum, sarcina evoluează normal după momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simțit foarte bine la început și cred că am exagerat cu efortul, ignorând recomandările medicilor, am călătorit, am cărat bagaje, am făcut mișcare. Medicii de aici s-au mirat de situația mea", a spus Elena Udrea, la Antena Stars, conform spynews.ro.


Elena Udrea trăiește o poveste de dragoste cu un bărbat cu 11 ani mai tânăr decât ea, pe care timp de ceva vreme, l-a ținut departe de ochii presei. Blonda în vârstă de 44 de ani, ar fi apelat la un tratament de fertilizare în vitro, pe care l-ar fi încercat chiar pentru a treia oară. Se pare că iubitul ei, pe nume Adrian Alexandrov, ar fi insistat ca Elena Udrea să mai încerce o fertilizare in vitro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5951 secunde