E important să fim fideli sexual?

620
E important să fim fideli sexual? - romanticlovecouplehd-1329495589.jpg
Fidelitatea sexuală este unul din acele vise ale umanității de neșters, ce reapare mereu, deși se materializează rar.

Și totuși, asta nu înseamnă că fidelitatea sexuală este o credință falsă. Dimpotrivă, ea reprezintă coloana vertebrală sau cadrul materialului din care se face dragostea. Oricine este îndrăgostit ar dori să savureze momentele prețioase pentru totdeauna și, astfel, râvnește la fidelitate sexuală.

Motive mai profunde pentru fidelitate pot fi găsite în mediul cultural al copilăriei, și anume, în legătura exclusivă și fizică dintre mamă și copil. Modelul primei relații din viața cuiva formează baza pentru toate celelalte modele și acestea din urmă trebuie să respecte standardele.

În anumite culturi, cu toate acestea, legătura dintre mamă și copil nu este cu adevărat exclusivă, în măsura în care se formează legături puternice colective, dincolo de limitele familiei biologice. În astfel de culturi, toate femeile se simt responsabile pentru copiii altor persoane, iar copiii se simt atașați și de mamele altor copii. Ca rezultat, ei nu sunt familiarizați cu sentimentul de gelozie pe care îl experimentăm noi.

(Un articol sexgen.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 Februarie 2012
Stire din Monden : Sex-tape cu Adele?
Pagina a fost generata in 1.4718 secunde