E faimos la Hollywood și se iubește cu ... INNA

519
2
E faimos la Hollywood și se iubește cu ... INNA - innatvr3balkanmusicawards-1428570909.jpg
Inna o duce bine atât pe plan profesional cât și pe plan personal. Inna se iubește de câteva luni cu celebrul regizor John Perez. Cei doi sunt foarte fericiți împreună și artista a uitat de relația cu fostul impersar Ștefan Lucian. Ba mai mult, artista a și recunocut relația în fața oamenilor cu blițurile.

"Upss, de data asta m-ați prins. Lui John nu-i place să iasă în evidență, așa că îi voi respecta intimitatea", a declarat Inna pentru revista Ciao.

John Perez este foarte cunoscut la Hollywood și a colaborat cu nume mari precum Beyoncé, Shakira, Rihanna sau Jay-Z, scrie libertatea.ro.

Comentează știrea

Nicolescu Aurica
12 aprilie 2015
oferta munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Se lucreaza comod de acasa aprox 3 ore pe zi Cerinte: - cunostinte minime PC ; - necesar calculator; - conexiune internet; - rabdare; - seriozitate. Nu este necesara experienta. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail. Veti trece mai intai prin instruire, apoi care doriti, o sa incepeti sa lucrati. Program part-time. Cereti detalii la adresa : [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

rodica
12 aprilie 2015
oferta de lucru pentru voi se afla aici!

Stop! Oferta de lucru pentru voi se afla aici! Veti gasi mereu oferta noastra! Opriti-va acum si incepeti! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Februarie 2015
Stire din Monden : Inna, în vizită la Antonia
Pagina a fost generata in 2.4424 secunde